Mixtum yhteystiedot ja linkit

Jos haluat ottaa Mixtumiin yhteyttä esimerkiksi koulutuspalveluiden, velhon käsikirjojen, verkkosivuston rakentamisen, videokuvauksen tai minkä tahansa muun asian suhteen, lähetä viesti yhteydenottolomakkeen avulla https://mixtum.com -verkkosivuilla.

Muut tukisivustot

Meillä on jonkin verran tietyn aihepiirin ympärille rakennettuja tukisivustoja, joilta löytyy paljon mielenkiintoisia uutisia ja muita saman aihepiirin sisältöjä. Alla muutamia tukisivustoja:

Mixtum.shop

Mixtum.shop on Mixtumin virallinen verkkokauppa, josta voi ostaa velhon käsikirjoja, velhon kursseja sekä IT-alaan ja media-alaan liittyviä laitteita ja välineitä.

Mixtum.shop

Mixtum.company

Mixtum.company-verkkosivuilta löytyy lisätietoa Mixtumista yrityksenä sekä muun muassa yrityksen historiaa.

Mixtum.company

Mixtum.info

Mixtum.info-sivulle on koottu infoa, tietoa ja uutisia Mixtumin viime aikaisesta toiminnasta.

Mixtum.info

Mixtum.global

Mixtum.global kerää yhteen ja esittelee joitakin Mixtuminin kansainvälisiä verkkosivustoja.

Mixtum.global

IT-koulutus.fi

IT-koulutus.fi on nimensä mukaisesti IT-koulutuksiin keskittynyt verkkosivusto. Sivustolle pääsee myös domain-osoitteilla IT-kurssit.fi, IT-konsultointi.fi ja IT-verkkokurssit.fi.

IT-koulutus.fi

Adobe-koulutus.fi

Adobe-koulutus.fi on erikoistunut Adobe-aiheisiin materiaaleihin, kuten Adobe-uutiset ja -tiedotteet, tutoriaalit ja oppaat.

Adobe-koulutus.fi

Velhon.fi

Velhon.fi on virallinen velhon tuotteiden info-sivusto. Sivustolta löytyy tietoa muun muassa velhon käsikirjoihin, velhon lähi- ja etäkursseihin sekä velhon verkkokursseihin liittyen.

Velhon.fi

WordPress-sivut.fi

WordPress-sivut.fi tarjoaa apua, vinkkejä, uutisia ja ohjeita WordPress-ekosysteemiin liittyen.

WorPress-sivut.fi

Tuotannot.fi

Tuotannot.fi-verkkosivustolla käsitellään erityisesti AV- ja media-alan tuotantoihin liittyviä asioita, kuten videokuvaus, videoeditointi, animointi ja tehostetuotanto.

Davinciresolve.fi

DaVinciresolve.fi on Blackmagic Design DaVinci Resolve -videoeditointisovelluksen käyttöön tarkoitettu ohje- ja tukisivusto.

davinciresolve.fi

Karhuveljenikoodaa.fi

Karhuveljenikoodaa.fi-verkkosivusto on keskittynyt koodauksen opettamiseen ja koodausaiheisiin uutisiin ja vinkkeihin. Pääset sivustolle myös osoitteella koodauskoulutus.fi.

Karhuveljenikoodaa.fi

Matka.video

Matka.video on Mixtumin perustajan, Pasi Kainulaisen, matkustusvideoihin keskittynyt harrastesivusto. Sivusto toimii yhdessä YouTube-kanavan kanssa: https://youtube.com/@matka_video.

matka.video